מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנמיה בהריוןשירי07/04/2009
שלום,
אני בהריון בשבוע 24, בבדיקות הדם שערכו לי לאחרונה יצאו התוצאות הבאות:
HB 9.2
RBC 3.05
HCT 27.2
IRON 61
FERRITIN 29
B12 372
FLOIC ACID 31.9
PLT 352
רציתי לציין שלפני ההריון היה לי המוגלובין 12.5.
אני לוקחת 85 מ"ג ברזל טבעי ביום ועם זאת מחודש לחודש צונח ההמוגלובין שלי בצורה משמעותית. מה יכולות להיות הסיבות לכך? האם פשוט להעלות עוד את כמות הברזל שאני לוקחת?
יש טעם לעשות עירוי ברזל בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
פרופ` אלן ברבי10/04/2009מדובר במקרה קלסי של אנמיה בהריון קשורה לצרכים של העובר.
צריך להגדיל את הכנסות של מרכיבי ברזל או באוכל-בשר,כבד,עדשים...-או בכדורים
שמכילים כמות יותר גדולה של ברזל.לקחת אותם עם כוס מיץ לפני האוכל.עירוי ברזל לא מומלץ בהריון !
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
שירי10/04/2009קודם כל תודה רבה על התשובה.
שכחתי לציין את ערך הMCV שהוא 89.2. ממה שהספקתי לקרוא ערך תקין של MCV עם המוגלובין נמוך מראה על אנמיה נורמציטית. האם זה המצב אצלי? האם ערכים כאלה מסכנים את העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)