מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור מחלה המטולוגיתמריה23/04/2009
בוקר טוב
אני בת 41. לאחר אירוע חולף של איבוד ראיה בעין למספר שניות ובלבול ולאחריו בעיות בזכרון לטווח הקצר, אירועים חולפים של שכחה מוחלטת של אירוע או שמות, בלבול בדיבור, איבוד שווי משקל, סחרחורות,הרדמות כפות הרגליים, ולאחרונה כאבים עזים בתנועות מסוימות במפשעה ובברך, קוצר נשימה, עייפות מאוד מסיבית, וכאבים בידיים וברגליים..
בהריון האחרון לפני כשלוש שנים התגלה לי שיש לי פרוטאין S גבוה ולכן בהריון הזרקתי קלקסן ומיד לאחר מכן הפסקתי. לאור התלונות הרפואיות הנויורלוג נתן לי אספירין במינון של 325 מג ליום וחלק גדול מהתופעות השתפרו פלאים.
כרגע סובלת מקוצר נשימה והכאבים במשפעה שמגביל לי מאוד את התנועות.
בבדיקות דם שבוצעו לי מצאו חלבון מסוג IGG KAPA נמוך מאוד, ובMRI נראה סיגנל דיפוזי מעט מוגבר בחומר הלבן הצרבלי. סיטי אגן בטן וחזה תקין (אף רופא לא ראה את הסיטי רק הפענוח )..
עשו לי ניקור מותני שאין לי את כל התשובות אולם נשללה טרשת נפוצה.
לפני כ20 שנה עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס בגלל קרצימה פאפילרי.
סובלת מייתר לחץ דם מאז ההריונות ומטופלת בנורמיטן.
היות וחלק גדול מהרופאים טוענים שאני במצב של דכאון הופנתי לפסיכאטר ששלל לחלוטין אפשרות של בעיה נפשית.
אני מיואשת היות והרופאים הרימו ידיים ואין להם תשובות.
מה המלצתכם האם עלי להיבדק עלי ידי המטולוג?
רעיונות אולי מה הכיוון של כל הבעיות.
מה עושים? אני מיואשת כי הרופאים הרימו ידיים ללא טיפול או בדיקות נוספות.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה התכוונתי לקרצינומה פאפילרי, ת
מריה23/04/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריה
פרופ` אלן ברבי23/04/2009רצוי באמת שהמטולות יבדוק את כל התוצאות של הבדיקות
ויחליט אם מדובר בבעיה המטולוגית.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)