מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישיות יתרליטל26/04/2009
שלום
אני בת 26 הטרוזיגוטית לפקטור 2 והומוזיגוטית לMTHFR מטופלת בגלולות עקב בעיית מחזור. כשבוע לערך אני סובלת מכאבים חזקים בחזה בצד שמאל. חשוב לציין כי אני נוטלת אנטיביטיקה בשל UPPER RESPATORY INFECTION שהתחיל בערך במקביל לכאבים. לפני כ-4 ימים התגברו לי מאוד הכאבים, לחצים מאוד חזקים בחזה, כאב בשיעול. הופניתי למיון ע"י רופא משפחה שם עשו לי סיטי חזה, DVT שיצא גבוה אך הסיטי חזה יצא תקין. שוחררתי הביתה תוך אבחנה כי כנראה מדובר בחלק מהזיהום והדלקת למרות שאני לא משתעלת אלא רק יש לי הרבה נזלת. הכאבים לא עברו לי. אני מרגישה כי כל איזור שמאל רגיש לי גם למגע וכואב לי. אתמול שוב ביקרתי אצל רופא שעשה לי אק"ג ואמר שאין מה לעשות ושסביר כי זה יעבור. היום הופיעו לי שטפי דם חיצוניים באיזור הכואב. אינני יודעת אם גרמתי אותם לעצמי כי לחצתי על האיזור שכאב לי או האם זו נורת אזהרה. חשוב לציין כי הכאב לא בהכרח מתגבר שאני נושמת.
תודה על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
פרופ` אלן ברבי27/04/2009סיפור ארוך אך ניתן לסכם שלא עברת אירוע טרומבותי.
אני מציע לך לפנות לרופא נשים בנוגע לגורמי סיכון של הגלולות
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליטל27/04/2009תודה על תגובתך
הכאבים עדיין חזקים וחודרים בחזה ומשליכים ליד ולשכמה השמאלית. האם מבחינה המוטולוגית אני יכולה להיות רגועה?
האם יש לך מחשבות נוספות מאיפה זה עלול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
פרופ` אלן ברבי28/04/2009הכאבים שאת מציגה,בעצמם, לא מתאימים לבעיה המטולוגית .
מציע לחזור לרופא לבדיקה,לשקילת צילום חזה חוזר,
ויעוץ של אורטופד.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר בהריון
שרית30/04/2009שלום רב
לבתי אובחן לופוס עם קרישיות יתר.
לא מטופלת.כעת היא בשבוע 8 מתי היא צריכה להתחיל לקחת אספירין וקלקסן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)