קרישיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישיות יתר
    ליטל
    26/04/2009

שלום
    אני בת 26 הטרוזיגוטית לפקטור 2 והומוזיגוטית לMTHFR מטופלת בגלולות עקב בעיית מחזור. כשבוע לערך אני סובלת מכאבים חזקים בחזה בצד שמאל. חשוב לציין כי אני נוטלת אנטיביטיקה בשל UPPER RESPATORY INFECTION שהתחיל בערך במקביל לכאבים. לפני כ-4 ימים התגברו לי מאוד הכאבים, לחצים מאוד חזקים בחזה, כאב בשיעול. הופניתי למיון ע"י רופא משפחה שם עשו לי סיטי חזה, DVT שיצא גבוה אך הסיטי חזה יצא תקין. שוחררתי הביתה תוך אבחנה כי כנראה מדובר בחלק מהזיהום והדלקת למרות שאני לא משתעלת אלא רק יש לי הרבה נזלת. הכאבים לא עברו לי. אני מרגישה כי כל איזור שמאל רגיש לי גם למגע וכואב לי. אתמול שוב ביקרתי אצל רופא שעשה לי אק"ג ואמר שאין מה לעשות ושסביר כי זה יעבור. היום הופיעו לי שטפי דם חיצוניים באיזור הכואב. אינני יודעת אם גרמתי אותם לעצמי כי לחצתי על האיזור שכאב לי או האם זו נורת אזהרה. חשוב לציין כי הכאב לא בהכרח מתגבר שאני נושמת.
    תודה על תגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישיות יתר

הוספת תגובה

• ימית

פרופ` אלן ברבי
    27/04/2009

סיפור ארוך אך ניתן לסכם שלא עברת אירוע טרומבותי.
    אני מציע לך לפנות לרופא נשים בנוגע לגורמי סיכון של הגלולות
    פרופ ברבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליטל
    27/04/2009

תודה על תגובתך

הכאבים עדיין חזקים וחודרים בחזה ומשליכים ליד ולשכמה השמאלית. האם מבחינה המוטולוגית אני יכולה להיות רגועה?
    האם יש לך מחשבות נוספות מאיפה זה עלול לנבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימית

פרופ` אלן ברבי
    28/04/2009

הכאבים שאת מציגה,בעצמם, לא מתאימים לבעיה המטולוגית .
    מציע לחזור לרופא לבדיקה,לשקילת צילום חזה חוזר,
    ויעוץ של אורטופד.
    פרופ ברבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישיות יתר בהריון

שרית
    30/04/2009

שלום רב
    לבתי אובחן לופוס עם קרישיות יתר.
    לא מטופלת.כעת היא בשבוע 8 מתי היא צריכה להתחיל לקחת אספירין וקלקסן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו