מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת הלימפה בבית השחירינת26/04/2009
שלום רב לך!!!
אשמח אם תוכלי לעזור לי....
אני קוסמטיקאית במקצועי גרה בקנדה ועוסקת במחט חשמלית.
אחת מלקוחותי בעבר היא עברה ניתוח קטן בבלוטת הלימפה מתחת לבית השחי הימיני והבנתי שהבעייה היתה שהיו צריכים לנקז את המים שהיו מתחת לבית השחי... היא התלוננה על כאבים מתחת לבית השחי וכמו כן כאבים כמו שהיד עצמה נרדמת לה וכך היה עד שהיה הניתוח ואז הרופא אמר לה אחרי כמה חודשים שהיא יכולה לחזור לפעילות רגילה מכל המשתמע מזה.....
עכשיו כעבור חצי שנה היא אמרה לי שהיא רוצה להתחיל במחט חשמלי ומכיון שהרופא אישר לה לחזור לפעילות רגילה החלטנו לעשות את זה. היא הגיעה אלי ביום חמישי לטיפול והשתמשתי בשיטת הטרמוליסיס ומיד כעבור אולי 2 דקות היא אמרה לי רינת אני מרגישה את אותם הכאבים היד שלי מתחילה להרגיש כמו שהיד נרדמת לי וכאבים שם ואני כמובן מיד הפסקתי.....
ועכשיו יומיים לאחר מכן היא אומנם אמרה שהכאב פחת ב60 אחוז אבל עדיין שם ואני מאוד מאוד דואגת לה. מחר היא אמורה להתקשר למומחה שלה ונראה מה יהיה....
מה שלי נראה זה שאולי שוב נוספו שם נוזלים והמט החשמלית כמובן שהביעה למצב של הכאבים...
אני לא יודעת מה בדיוק קרה שם???? מה דעתך מה קרה??? איך המחט חשמלית השפיעה? האם יכול להיות מצב שיש שם שוב נוזלים?? האם היא תצטרך שוב ניתוח בגלל האלקטרוליסיס או שאולי האלקטרוליסיס זה מה שדחף יותר מהר לדעת שיש עדיין בעייה שם????
תודה מראש רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
פרופ` אלן ברבי27/04/2009לצערי הנושא לא בתחומי.
יתכן שמדובר בסיסטה שמקורה בלוטות הזיעה
מציע לכם לפנות לכירורג כללי או פלסטי
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)