הפלה / קרשיות דם / הריון חדש וטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה / קרשיות דם / הריון חדש וטיפול
    קימברלי
    11/05/2009

אני בת 40 לפני שנה הריון ראשון שהסתיים בהפלה בתחילת שבוע 6. מאחר ולבעלי תנועתיות זרע נמוכה מאוד ויש לנו קושי בהשגת הריון וכן גם אני כבר בת 40- אין לי זמן לבדוק 3 הפלות כדי לבצע בדיקת קרשיות. בצעתי באופן פרטי ואלה התוצאות:
    APCR-APC 115.0
    Antithrombin III 83.9
    Protein C 98.0
    Protein S 61.3
    Factor VIII 80.6
    PTT 27
    Russell VV screen-B 26
    confirm N-B 27.7
    confirm RATIO-B 0.94
    Factor V Leiden - הטרוזיגוט
    PT G20210A - נורמלי
    MTHFR -הטרוזיגוט
    Anti crdiolipin IGG / IGM - neg
    מבקשת את עצת הרופא בפורום בנוגע לטיפול בהריון ( המטולוג של קופ"ח כעס עלי שבצעתי ברור קרשיות ואמר שאין צורך בכלום ) , לא יודעת מה לעשות מאחר ואני סוף סוף בתחילת הריון חדש וחוששת לאבד אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קימברלי

פרופ` אלן ברבי
    11/05/2009

התשובות מראות שאת הטרוזיגוטית ל FV ול MTHFR
    2 פקטורים שיכולים לשחק תפקיד בקרישיות יתר.
    אני מציע לפנות לרופא נשים שלך שבטח יוכל לתת לך הנחיות מתאימות.
    פרופ ברבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיוני

רחל
    14/05/2009

אני MTHFR הטרוזיגוט וכן רמת פרוטאין S גבולית כאצלך, (קצת מבוגרת ממך.. לא הרבה ) מזריקה קלקסאן + חומצה פולית 5 מ"ג + אספירין 100 , ואחרי 6 הפלות ההריון הזה סו"ס בגלל התרופות מחזיק ומתקדם היטב.
    לדעתי שווה לך להיות אסרטיבית בנושא, בכל מקרה ה-מומחה בתחום שמקשר בין בעיות פוריות לקרישיות יתר הוא פרופ' קופרמינץ מליס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאטוקינז - אנזים טבעי מדלל דם,

גדעון לבב
    16/05/2009

אינו גורם לשטפי דם גם ברמה של פי 10 מהרגיל. מינון רגיל הוא 100 - 50 מיליגרם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו