מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה / קרשיות דם / הריון חדש וטיפולקימברלי11/05/2009
אני בת 40 לפני שנה הריון ראשון שהסתיים בהפלה בתחילת שבוע 6. מאחר ולבעלי תנועתיות זרע נמוכה מאוד ויש לנו קושי בהשגת הריון וכן גם אני כבר בת 40- אין לי זמן לבדוק 3 הפלות כדי לבצע בדיקת קרשיות. בצעתי באופן פרטי ואלה התוצאות:
APCR-APC 115.0
Antithrombin III 83.9
Protein C 98.0
Protein S 61.3
Factor VIII 80.6
PTT 27
Russell VV screen-B 26
confirm N-B 27.7
confirm RATIO-B 0.94
Factor V Leiden - הטרוזיגוט
PT G20210A - נורמלי
MTHFR -הטרוזיגוט
Anti crdiolipin IGG / IGM - neg
מבקשת את עצת הרופא בפורום בנוגע לטיפול בהריון ( המטולוג של קופ"ח כעס עלי שבצעתי ברור קרשיות ואמר שאין צורך בכלום ) , לא יודעת מה לעשות מאחר ואני סוף סוף בתחילת הריון חדש וחוששת לאבד אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קימברלי
פרופ` אלן ברבי11/05/2009התשובות מראות שאת הטרוזיגוטית ל FV ול MTHFR
2 פקטורים שיכולים לשחק תפקיד בקרישיות יתר.
אני מציע לפנות לרופא נשים שלך שבטח יוכל לתת לך הנחיות מתאימות.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני
רחל14/05/2009אני MTHFR הטרוזיגוט וכן רמת פרוטאין S גבולית כאצלך, (קצת מבוגרת ממך.. לא הרבה ) מזריקה קלקסאן + חומצה פולית 5 מ"ג + אספירין 100 , ואחרי 6 הפלות ההריון הזה סו"ס בגלל התרופות מחזיק ומתקדם היטב.
לדעתי שווה לך להיות אסרטיבית בנושא, בכל מקרה ה-מומחה בתחום שמקשר בין בעיות פוריות לקרישיות יתר הוא פרופ' קופרמינץ מליס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאטוקינז - אנזים טבעי מדלל דם,
גדעון לבב16/05/2009אינו גורם לשטפי דם גם ברמה של פי 10 מהרגיל. מינון רגיל הוא 100 - 50 מיליגרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)