טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני שנתיים רופא נשים הפנה אותי להמטולוג שהפנה אותי לבדיקות דם לבירור טרומבולי מלא. קיבלתי הרבה טפסים אבל בקופ"ח הבנתי שזהו תענוג יקר ולכן החלטתי לחכות עם זה. יש לציין שאני לא לוקחת גלולות וכן לא מתכננת יותר הריונות, אבל בכל זאת רוצה לעשות את הבירור. השאלה שלי היא: האם זה שעברו שנתיים מצריך שאלך קודם שוב להמטולוג כי קרו שינויים ונכנסו בדיקות חדשות מומלצות או שאני יכולה פשוט לבצע את רשימת הבדיקות שרשמו לי אז? מה כדאי לי לעשות? תודה מראש, פ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר