מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית קרישהיהודית23/05/2009
יש לי ילד בן שנתיים במהלך ההריון התברר כי יש לי תופעה של ירידה בטסיות - בלידה עצמה היה מספרם 60000 במזל הלידה היתה קלה והכל היה תקין (נאסר עליי שימוש באפידורל )
הופנתי לבדיקה אצל המטולוג שאמר כי סביר להניח כי תופעה זו תלווה אותי גם בהריונות הבאים
ואצתרך מעקב (בבדיקות דם) ואם תהיה ירידה משמעותית של הטסיות אטופל בסטרואידים
יש לי כמה שאלות :
1. אם הבנתי את המצב נכון שאצלי זה דימום יתר ולא בעייה של עודף קרישת דם ?
2. אם מצב זה יכול להיות מסובך עבורי (אם קיימת סכנת חיים)במקרה והלידה תסתבך ויהיה דימום שלא ייעצר ?
3. אם יש מצב שניתוח קיסרי יכול לפתור ולהוות פחות סכנה בשבילי ?
4. אם אצתרך טיפול בסטרואידים האם לא פוגע בעובר ?
תודה מראש בתקווה שתעשו לי קצת סדר בראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
פרופ` אלן ברבי24/05/2009תשובות: 1-כן.2-3יש מעקב צמוד בזמן הלידה.4-אחדי טרימסטר ה3 ,לא.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית
פרופ` אלן ברבי25/05/2009תיקון שאלה 4 :אם יש צורך רצוי אחרי טרימסטר ה1
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)