טסיות נמוכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסיות נמוכות
    לילך
    23/06/2009

שלום, לאחר בדיקת דם(בעיקבות סימנים כחולים מרובים ברגלים)התגלה כי רמת הטסיות שלי נמוכה 17,000 אושפזתי למשך שבוע ועברתי סידרה ארוכה של בדיקות שלא העלתה את הסיבה לרמה הנמוכה של הטסיות.הטיפול שקיבלתי הינו סטרואידים במינון של 60 מ"ג. שוחררתי עם 115000. והמשכתי את הסטרואידם עם הפחתה של 5 מ"ג כל שלושה ימים. חזרתי לאחר שבוע וחצי לביקורת בבית חולים והבדיקה הראתה ירידה ל- 73,000 . הוחלט להשאיר לי את המינום למשך שבוע על 45 מ"ג ולהגיע לביקורת בעוד שבוע. כמו כן נאמר לי כי אם לאחר חודש של נטילת הסטרואידים לא יכול שינוי משמעותי צריך לשקול הסרת טחול. האם זאת הדרך היחידה לטיפול בבעיה או שישנן אופציות נוספות. אני רוצה לציין כי זו פעם ראשונה שזה קורה לי, לא הייתי חולה לפני כן אני לא בהריון. בקיצור הכל נשלל ולא ידועה הסיבה. אשמח לקבל עוד דעה בנושא.
    תודה לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסיות נמוכות

הוספת תגובה

• לילך

פרופ` אלן ברבי
    27/06/2009

מדובר אצלך ב CHRONIC ITP ולאחר כישלון שםטרוידים ההמלצה המקובלת היא כריתת טחול.
    פרופ ברבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו