מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קרישיות יתרליהיא28/06/2009
אני בת 27 לוקחת גלולות כשנה (מדבקת אוורה).
לאבי היה אירוע מוחי בגיל 57, וגם עקב שני מקרי המוות של נשים עקב גלולות, ביקשתי לעבור בדיקת קרישיות יתר.
קיבלתי תוצאה של נוגדן שהוא פי שלוש מהנורמה שבעקבותיה אמר לי רופא הנשים להפסיק עם הגלולות ולפנות ליעוץ המטולוגי.
התוצאה היא:
A BETA2 GLYCOPROTEIN IgG = 34
רציתי לדעת מה מידת הסיכון בהמשך לקיחת הגלולה (מדבקה) לפתח קריש דם?
הסיבה היא שהגלולות עזרו לי פלאים למצב רוח שהיה דיכאוני וכעת אני חוששת שבלעדיהם תהיה התדרדרות.
כמובן שאם מדובר בסיכון רציני אאלץ לחשוב על תחליף אחר.
שאלה נוספת היא מה ההשפעה של הממצא הזה על היריון עתידי?
מודאגת מאוד וקצת מיואשת,
לתשובתכם המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהיא
פרופ` אלן ברבי29/06/2009הממצא הזה בעצמו לא מאבחן מצב של קרישיות יתר.
המטולוג יוכל לתת יעוץ אחרי לקיחת אנמנזה מסודרת
ודיון עם כל התוצאות.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מידת הסיכון בהמשך לקיחת גלולות?
ליהיא29/06/2009תודה על תשותך המהירה.
מה מידת הסיכון בהמשך לקיחת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהיא
פרופ` אלן ברבי04/07/2009לא ידוע לי.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)