מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בוריד כתף שמאלחגי30/06/2009
שלום רב,
אני בן 27, מתאמן אימוני כוח וריצה פעמיים שלוש בשבוע. כבר חודשיים שיש לי כאבים שקשה להגדיר שמתחילים בכתף שמאל לכיוון היד (בערך עד אמצע השריר הגדול של היד). בהחלה הלכתי לרופא משפחה שהפנה אותי למיון והכל היה בסדר בבדיקות. אך עם הזמן הכאבים נעשו תכופים יותר ומורגשים יותר. מה שמוזר הוא שהם מופיעים בעיקר מיד לאחר מאמץ (הרמה, שירותים, דיבור חזק ולאחרונה גם בריצה) שמתי לב כי הוריד של כתף שמאל בולט במיוחד ומתנפח בצורה חזקה בזמן אימון או מאמץ וכן הוריד בצד השני אומנם בולט אך לא מגיע למימדים של הראשון. הכאבים כאילו מורגשים באזור הוריד ואני תוהה אם זה מגיע משם. רופא המשפחה אינו יודע להכווין אותי למומחה אלא למיון ושם אני עובר בדיקות דם כלליות ולא משהו ספציפי.
אני בטוח כי הכאבים אינם נובעים משריר כואב מפני שהכאבים באים בעיקר אחרי מאמץ של הרגליים ולא מאמץ של היד או הכתף
האם יש אפשרות שהכאבים שלי קשורים לכלי דם?
האם יש לך רעיון שאוכל להכווין את רופא המשפחה שלי להפניה כלשהי. הכאבים מתחזקים עם הזמן ואני כבר מתחיל להפסיק את האימונים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגי
פרופ` אלן ברבי04/07/2009לא נראה לי שמדובר בבעיה המטולוגית. אני מציע לך להבדק ע" רופא המשפחה/כלי דם/אורטופד.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)