מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בקלקסןסיוון25/08/2007
ד"ר שלום,
הייתי מטופלת אצלך( באיכלוב) בגיל 19 לאחר תסחיף ריאה ולאחר מכן בגיל 21 בהריון ראשון.
התסחיף כנראה נגרם כתוצאה משילוב של גלולות וסיגריות, לא נמצא קשר גנטי לקרישיות יתר.
לפני ההריון היתי מטופלת בקומדין, ובהריון בקלקסן תחת מעקב של המחלקה ההמוטולוגית באיכילוב.
היום בת 31 בהריון שני שבוע 31. בתחילת ההריון הומלץ שוב על טיפול מונע בקלקסן 60 מ"ג ביום- כל יום. הזרקתי יופי ב-3 החודשים הראשונים ולאחר מכן הפסקתי לצערי כיוון שלא יכולתי לסבול את העניין הזה יותר. רצוי לציין שמלבד שהרופא המטפל בי במחלקה להריון בסיכון באיכלוב היה מתענייין בשלומי אחת לשבועים כשהיתי מגיעה אליו ,לא נעשו לי שום בדיקות (בהריון הראשון המעקב היה קפדני יותר).
היום בשבוע 31 התחלתי שוב עם הזרקת הקלקסן (כנראה שנכנסתי קצת לחרדה עם התקדמות ההריון)
כל הבדיקות עד היום כולל מי שפיר היו בסדר גמור.
האם יש סיכון בכך שהפסקתי את ההזרקה ועכשיו שוב התחלתי מחדש?
האם ישנה אפשרות להגיע אליך למעקב בוולפסון דרך קופת חולים כללית?
תודה סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן בהריון
ד''ר אשר וינדר26/08/2007המבחן המשמעותי ביותר הוא מבחן התוצאה. אם ההריון מתפתח טוב, זה מרמז שלא קרה כל נזק מהפסקת הקלקסן. בשמחה רבה הראה אותך במסגרת המרפאה בוולפסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זריקות קלקסאן בטוחות בהריון
אולגה18/03/2010שלום רב
אני בת 33 בהריון ראשון בשבוע 26. לפני כשבוע אובחן אצלי סימפיזיוליזיס ובעקבות כך אני מתקשה ללכת. אורטופד שבדק אותי המליץ על מנוחה בבית ועל זריקות קלקסאן, היות ואני סובלת מדליות בשתי הרגליים שמאוד החמירו בהריון ( אני משתמשת גם בגרביים אלסטיות, אך לדבריו זה לא מספיק )
רציתי לשאול: עד כמה קלקסאן היא תרופה בטוחה עבור העובר? ( מידע באינטרנט לא חד משמעי ) כמה צריך ללכת במשך היום על מנת לא להזריק קלקסאן? כמה זמן לפני ניתוח קיסרי צריך להפסיק קלקסאן?
אודה מאוד על תשובתכם ( רצוי למייל )
בברכה
אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)