קריש דם ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריש דם ברחם
    יי
    08/07/2009

היי אני נמצאת בשבוע 9 להריון , הריון שלישי ילדה 1 בשנה שעברה עברתי הפסקת הריון בשבוע 29 עקב מום (לידה רגילה + גרידה ) כיום אני מדדמת במשך שבןעיים עם הפסקות היו ימים שהתפנתי לבית חולים עקב כאבים ודימום נורא חזק , אתמול ראו שיש לי קריש דם בגודל 4 ס"מ צמוד לשק העבור , העובר מתפתח יפה לשבוע שלו , הבנתי את סיכון ההריון ושזה יכול להיות הפלה השאלה שלי האם לי יש סיכון שיש לי קריש דם בגופי (ברחם) ? במידה והקריש יפסיק לגדול והעבור יתפתח כמו שצריך והכל יעבור כרגיל האם יש לי סיכון בלידה או אחרי הלידה ?האם זה נורמלי ששלושה ימים אין דימום ואין כאב ! האם אני יכולה לקחת וולטרן נגד כאבים זה לא יזיק לעובר ? והשאלה הכי חשובה האם קריש הדם לא יגרום למום בעובר ??? הרבה שאלות אני יודעת אבל אשמח אם תענו לי בהקדם כי אני נורא לחוצה ומפחדת במיוחד לאחר מה שעברתי מודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריש דם ברחם

הוספת תגובה

• יי

פרופ` אלן ברבי
    08/07/2009

מצטער אבל נראה לי שרופא נשים הוא שצריך לקבוע אם הבעיה המטולוגית.
    פרופ ברבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו