מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודג'קין ומעורבות קיבהאמי5503/08/2009
שלום
אני בת 31 נשואה +3
לפני כחודש אובחן הודג'קין דרגה 3B. עברתי קורס אחד של ESCULATED BEACOPP
יש ממצא ב CT PET שמאוד מדאיג אותי, ולא הצלחתי לקבל תשובות:
ב CT PET ראו מוקדים בטחול במעי הגס בין הטחול לקיבה וגם בקיבה.
יש לציין שאני סובלת משלשולים/יציאות רבות עוד לפני האבחנה (ללא כאבי בטן משמעותיים)
באבחנה הם רושמים שלא ברור האם יש מעורבות לימפטית במערכת העיכול.
(יש לציין שמצבי הגופני ירוד ואני כמעט חודש מאושפזת עם עירויים ותוספי מלחים באופן די קבוע. אני אוכלת הרבה ורק יורדת במשקל. כרגע שוקל 42 וגובהי 1.60
אני כבר לא יודעת מה לחשוב. מוזר לי שלא מנסים לברר את המעורבות של מערכת העיכול
אם יש מעורבות כזו, מה הפרוגנוזה? והאם הממצאים ב CTPET במערכת העיכול יכולים להיות מסיבה אחרת שהיא לא לימפומה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמי
פרופ` אלן ברבי04/08/2009צריך לתת שנס לטיפול .
אפשר לראות התגובה אחרי 2 טיפולים ולדון.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)