קרישה לא תקינה ואמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישה לא תקינה ואמצעי מניעה
    שני
    02/09/2007

שלום,

פניתי לרופאת נשים בעקבות בעיות במחזור החודשי הרופאה רצתה לתת לי מרשם לגללות אך קודם הפנתה אותי לעשות בדיקות דם.......
    כבר שנה שעברה הבדיקות יצאו לא תקינות היא מאוד הדאיגה אותי ולא הסכימה לתת לי גלולות אלא באישור של ההמוטולוג, ההמוטלוגש נתן לי עוד בדיקות שעוד לא עשיתי ואישר לי את השימוש בגלולות, מאז לא חזרתי אליו עם תוצאות הבדיקות.
    ולהלן התוצאות של הבדיקה האחרונה, שהרופאה שוב נתנה לי.......
    PT% 69
    PT SECONDS 12.3
    I.N.R 1.2

PTT 31.7

האם זה אומר שיש חשש לקרישי דם, או בדיוק ההפך?
    ואם זה ההפך למה זה מהווה בעיה עם אמצעי מניעה כידוע לי, אמצעי מניעה הורמונליים קטלניים לנשים עם קרישי דם, אך לא ידוע לי להפך....... אם אני צודקת ?
    אשמח לתשובה, אני מוטרדת מהנושא כבר זמן מה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרישה ואמצעי מניעה

ד''ר אשר וינדר
    02/09/2007

קשה לי להשתכנע שאת מוטרדת לאור קצב ביצוע בדיקות הדם. הבדיקות שבצעת אינן מלמדות לגבי נטייה ליתר קרישה, אלא רק שאין לך בעייה שגורמת לדמם.
    אני לא יודע למה היפנו אותך לבדיקות דם ואני לא יודע למה ההמטולוג נתן בדיקות נוספות.
    אני מייעץ לפנות להמטולוג מומחה בקרישה ולקבל יעוץ מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישת דם

שני
    02/09/2007

משמע יש בעיה או לא?
    כי אתה בעצם אומר שהבדיקה לא באה לבדוק יתר קרישה אלא שאין בעייה בדמם אם הבנתי נכון,
    אבל בכל זאת יש בעיה מסויימת?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה?

ד''ר אשר וינדר
    03/09/2007

לא ראיתי בעייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו