מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טסיות נמוכותליאת12/08/2009
שלום
אני בת 34 לפני שנתיים אושפזתי עקב טסיות נמוכות.
הייתי בכמה פגישות בודדות אצל ההמוטולוג של הב"ח שעשה כל מיני בדיקות ואמר שאי טי פי
אך מאז לא הלכתי להומטולוג ודי הזנחתי.. הטסיות שלי נעות בין 20-80 בד"כ.
אני חוששת שאולי לא עשו לי את כל הבדיקות לשלול דברים אחרים.
אני זוכרת שעשו לי רק כמה בדיקות דם.
הבנתי ממשהי שגילו לה לפני 15 שנה אי טי פי שעשו לה בדיקת מוח עצם. לשלול מחלות .
1. האם יכול להיות שעשו לי בבדיקת דם את כל הבדיקות הנדרשות (שפעם גילו את זה רק ע"י בדיקת מח עצם?)
2. איזה מחלות צריך לשלול?
אודה על תשובתך לפני פגישתי עם ההמוטולוג..
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
פרופ` אלן ברבי12/08/2009מחלתך מתאימה ל ITP
רצוי המשך מעקב של המטולוג לשקול מתן טיפול מתאים.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטסיות נמוכות
ליאת13/08/2009כן אני יודעת שצירה מעקב
אך שאלתי אם אנ צריכה לעשות בדיקת מוח עצם לשלול מחלות אחרות חס ושלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטסיות נמוכות
ליאת25/08/20091. האם צריך לעשות בדיקת מוח עצם לשלול מחלות אחרות? (כדילדעת שזה מחלת אי טי פי)?
2. מה זה MABTHERAD סוג של טיפול?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)