טרומבוציטופניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרומבוציטופניה
    מירי
    13/09/2009

בני נולד עם טרומבוציטופניה קשה- עם ספירה של 9000 ,אך התאושש מזה מהר מאד.
    בעלי ואני נשלחנו לעשות בדיקת PLA1 ומסתבר שיש ביננו אי התאמה. בביקורת בביה"ח אמרה לי הרופאה שהיא לא ממליצה על לידת ילדים נוספים מחשש לפגיעה חמורה יותר.
    ילדים זה החיים שלי, ואני רוצה עוד, והרבה. שאלתי היא האם יש טיפול שעשוי להבטיח הריוןתקין וילד בריא?
    (אני כמובן לא אעשה שום דבר, אם יש חלילה סיכון להולדת ילד לא בריא)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרומבוציטופניה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    13/09/2009

הבעיה אינה פשוטה . במידה ומעוניינים בהריונות נוספים חייב להיות מעקב צמוד וקרוב לוודאי טיפול במשך ההריון תוך מעקב אחרי הטרומבוציטים ולשם כך עלייך להיות במעקב אצל רופאים המתמחים בהפרעות בקרישת הדם כמו למשל פרופ' בני ברנר בבי"ח רמבם חיפה, דר' אשר וינדר בי"ח וולפסון חולון או פרופ' דוד ורון בי"ח הדסה ירושלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוזי סיכון

מירי
    13/09/2009

ועם טיפול ומעקב צמוד עדיין קיים סיכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    15/09/2009

על השאלה הזו ניתן לענות אך ורק לאחר שתימצאי בטיפול והשגחה אצל אחד הרופאים שהזכרתי.
    לאחר שיידע את כל הפרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו