בירור קרישיות יתר לאחר iufd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור קרישיות יתר לאחר iufd
    גפן
    14/09/2009

שלום,

אני כרגע בבירור המטולוגי לאחר iufd בשבוע 21, נשלחתי לבצע בדיקות דם ללא הוראות מיוחדות אך נאמר לי ע"י חברה שיש לבצע את הבדיקות 6 שבועות לאחר הלידה, האם זה נכון? (הרופא המייעץ בחו"ל)

שאלה נוספת היא ידוע לי על בעיה של קרישיות יתר במשפחתו של בעלי -אחותו למחצה (מאותו אב) סובלת מקרישיות יתר ( לאחר שתי לידות שקטות בחודשים מאוחרים). האם יתכן ובעיית הקרישה תהיה אצל העובר (גנטית מהאב) או שמחייב שתהיה אצל האם?

אשמח לשמוע מהי חוות דעתך, תודה מראש גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור קרישיות יתר לאחר iufd

הוספת תגובה

• המשך iufd שבוע 21

גפן
    14/09/2009

האם יש קשר בין נימול לקרישיות יתר?
    בשבוע שבועיים לפני הus בו גילו שאין דופק לעובר התעוררתי פעמים ספורות עם תחושת נימול עזה ביד ( פשוט קראתי ע"כ עכשיו באינטרנט) לציין אין במשפחתי היסטוריה של קרישיות יתר, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    15/09/2009

הרגשת נימול בדר"כ ביד היא ללא קשר לתופעות הקשורות עם קרישיות יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    15/09/2009

אני מסכים בהחלט שרצוי לבצע את הבדיקה 6 שבועות אחרי הלידה
    לגבי קרישיות יתר משפחתית האפשרות להעברה בתורשה יכולה להיות הן ע"י האב והן ע"י האם ואין עדיפות של אחד על השני ולכן כדאי לבצע את הבדיקות במועד המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו