מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טסיות נמוכותליאת15/09/2009
פרופ רחמילביץ שלום.
אני בת 34 לפני שנתיים אושפזתי עקב טסיות 8000. עשו לי כמה בדיקות והרופא אמר שקרוב לוודאי אי טי פי.לקחתי כמה פעמים בודדות סטראיאידים.. מאז הטסיות נעות בין 20-100(לא לוקחת סטרואיאידם מטופלת הומאופטית) לסבר את האוזן,תוצאות הבדיקות מאוקטובר:49,34, 102,,48,47,73,28,71,38,24,34,18,82,37,20,44,37,59...(בלי סטראואידים)
אני לא מוכנה לעשות כריתת טחול.
אני נשואה טרייה ומעוניינת להכנס להריון.
1. רציתי לדעת מה דעתך? האם אפשרי ורק מחייב מעקב?
2. האם אתה יכול להמליץ לי על המוטולוג טוב?(רצוי שיהיה המוטולוג-גניקולוג)
3. שמעתי על טיפול בשם MABTHERAD רציתי לשאול מה זה בדיוק?
4. מה דעתך על השתלת מוח עצם?האם תוצאותיו מבטיחות?
אודה לך מאוד מאוד! אם תוכל לענות לי על 4 השאלות. זה מאוד חשוב! אני דוחה את ההריון כבר 10 חודשים, ואני לא צעירה.
כתיבה וחתימה טובה
תודה רבה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ16/09/2009לאור הספירות הטסיות הנוכחי ניתן להסתפק במעקב שוטף בלבד .
כניסה להריון תחייב קרוב לוודאי טיפולמלבד מעקב . סטרואידים הוא הטיפול הראשוני יחסית הקל ביותר ויש טיפולים נוספים הבאים בחשבון.
במרבית בתי החולים בארץ קיימות מרפאות המטולוגיות העוסקות בבעיות קרישה :
פרופ' בני ברנר בבי"ח רמבם, פרופ' דוד ורון בהדסה, דר' אשר וינדר בי"ח וולפסון.
בדר"כ המעקב הוא משותף הוא ע"י המטולוג וגיניקולוג .
לא ידוע לי על המטולוג - גניקולוג
הטיפול ב- MABTHERA ניתן אך ורק במקרים שלא הגיבו לכל טיפול אחר וכרגע עדיין איננו נמצא בסל הבריאות עבור מחלת ה- ITP
השתלת מח עצם אינו טיפול מקובל ומומלץ ב- ITP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי טי פי
ליאת17/09/2009בס"ד
אני מודה לך על תשובותיך המפורטות.
כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)