משפחה לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחה לחוצה
    מיהשוא
    21/09/2009

שלום ד"ר אבא שלי בן 64 בריא לחלוטין ספרטאי ללא שום מחלה ולא לוקיח שום תרופה..פעם אחרונה עשה בדיקת דם הייתה לפני 20 שנה .לפני שבוע עשה סתם בדיקת דם וגילו לוWBC-Leucocytes 32000 הרופא שלח אותו ישירטת לבית חולים עשו לו שם בדיקה דם ויצאה 28000 ואז הרופא בא ואמר לי בשיא הקרירות שזה יכול להיות סרטן בדם היינו בהלם עכשיו הוא מרגיש מצוין אין לו שום סימניים לא מעשן לא כלום אמר לי שזה יכול להיות ב99 אחוז שזה סרטן אבל צריך שההימטלוג שיראה אותו ..יש לציין שכל הבדיקות הדם שלו האחירות תקינות לגמרי ..האם זה באמת סרטן ד"ר או דלקת מה משהוא אחר..אבא בחיים לא יקבל את זה שיש לו סרטן ולא המשפחה..קבעו לו תור לעוד שבועיים אצל המטלוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משפחה לחוצה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    21/09/2009

אין ספק שזוהי עליה חריגה במספר הכדוריות הלבנות . זהו ממצא המחייב ברור אצל המטולוג .
    במידה ומדובר בממצא מקרי בביצוע ספירת דם רגילה וכל יתר הבדיקות כולל ספירת כדוריות אדומות, המוגלובין וטרומבוציטים הם בגדר התקין , בא בחשבון אבחנה של לוקמיה ליפטית כרונית שאיתה אפשר לחיות שנים רבות גם ללא טיפול אך לקבל אישור על הנחה זו חייבים להבדק ע"י המטולוג בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משפחה לחוצה

מיהשוא
    21/09/2009

נתנו לי ל29 לחודש מה ללכת ולהקדים את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו