מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא קרישיות יתר/גלולותנדיה31/10/2009
ד"ר שלום רב,
אני בת 21.
בעבר בשל שינויים בצבע העור בקור, נשלחתי לבצע בדיקות דם והתוצאות היו תקינות למעט : DSDNA חיובי (28 כשהנורמה באיכילוב היא עד 20) ו- ANA שלילי (היה פעם אחת חיובי 1.4)
כמו כן b2gp1 בגדר הנורמה. LAC היה חיובי בשתי פעמים שונות.LAC-KCT שלילי.
כיום, שנתיים לאחר מכן: LAC-CONFIRM-RVVT יצא 27 (כשהטווח במעבדה הוא 27-35).
יחד עם זאת לא חזרתי על כל הבדיקות שעשיתי בעבר.
השאלות המטרידות אותי הן-
1. האם אני בסיכון של קרישיות יתר?
האם מותר לי ליטול גלולות פרוגסטרון בלבד ?
2. האם כדי לענות נכון יותר על שאלה זו כדאי שאעשה שוב את כל סט הבדיקות ?
3. אם כן - למי עלי לפנות : לראומטולוג או להמטולוג ? (ראומטולוג וגינקולוגית של קופח לא כתבו המלצה חד משמעית.
חשוב לציין כי אין לי סימנים קלינים בכלל של כל מחלת חיבור או פרקים כלשהי.
אודה מאוד להתייחסותך,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ02/11/2009בשלב זה מציע להתייעץ עם ראומטולוג . סביר להניח שהכל כשורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)