מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת PTאור21/09/2007
אני מקבל קומדין משנת 1981 אחרי השתלת מסתם באורטה
בהתחלה למדו אותי שתוצאה PT צריכה להיות כ 25 שניות
אחר כך עברו לאחוזים ואז צינו שתוצאה מתאימה היא כ25%-30ֵ
ןבתקופות האחרונות עברו לINR שצריך להיות בין 2.5 ל-3.5
במעבדה הייתה עד כה קורולציה טובה בין התוצאות/
כתוצאה משליחת הבדיקות למעבדה מרכזית חדשה קבלתי תוצאות
תוצאה שם בדיקה
3.19 PT-INR
30.6 PT-SEC
18 %PT
INR3.2 הוא תקין לפי ההנחיות
אבל
PT% 18
PT-SEC 30.6
היו תמיד אינדיקציה לחריגה מהנורמה הנכונה
אנא סייעו לי לעשות סדר בהבנה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת PT
ד''ר אשר וינדר23/09/2007צודק. יש בעייה בנושא, במיוחד כשעוברים ממעבדה אחת לשנייה או כשהמעבדה משנה את החומרים/המכשירים איתה היא עובדת. לכן, הציאו את ערך ה- INR. זהו הערך הקובע ורק איתו צריך לעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתכן שגם הINR של המעבדה החדשה שונה
אור24/09/2007סליחה שאני שואל עוד
האם אפשר לסמוך שה INR של כולם זהה?
פערי התוצאות מפחידות
אחרי שמצאתי את הטכניכות להתאזן (לפי הנסיון של שנים)
אני חושש שאולי גם ה INR של המעבדה המרכזית החדשה של קופ"ח איננה כפי שהיה בקודמות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שאלתי ולא קבלתי תשובה
זהבה25/09/2007שמתי לב שיש פערים בתוצאות בין המעבדות השונות גם בתוצאות של INR . גם בדיקות הדם שלי עברו למעבדה החדשה בתל אביב ואני חוששת.
כשמטופלים בקומדין (בעקבות מסתם תותב) התוצאה מאוד משמעותית לגבי האיזון.
מה עושים כדי שנהיה בטוחים שאנחנו לא מסכנים את עצמינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגשתי במרפאה עוד מטופלים בקומדין
אור25/09/2007למעשה הבטחון של כולם התערער מאז שהבדיקות עברו למעבדה החדשה של קופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי פונים?
זהבה26/09/2007אני חושבת שאי אפשר להשאיר את הדברים כפי שהם ,
אולי מישהו יכול לומר לנו למי לפנות בברור העניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שד"ר וינדר הואהמוסמך בתחום
אור26/09/2007ללכת להתיעץ עם לא מומחים או מעורבים ישירות לאכל כך נראה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)