טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נוטלת אימוראן הרבה שנים (בעקבות קרוהן) והבנתי שאני בסיכון גדול למחלת לימפומה. כרגע אין שום תסמינים למחלה אך אני חוששת מאוד וברצוני לדעת אם יש אפשרות לגילוי מוקדם בבדיקות דם כלשהם או בדיקות שגרתיות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההחלטה על מתן אימורן היא של הרופא המטפל במחלת קרוהן .(גסטרואנדרולוג)? אינני חושב שיש סיכון גדול לקבל לימפומה שטיפול זה כרוך "בסיכון" גדול להופעת לימפומה אם אכן את מקבלת אימוראן כנראה שיש צורך בכך.
בדיקה שיגרתית של הרופא המטפל כולל בדיקה פיזיקלית ובדיקות דם רגילות עם ספירת דם, כימיה וכו' עלולות בהחלט להספיק. באיזה מידה יש צורך גם בבדיקות הדמיה על כך יש להתייעץ עם הרופא המטפל. בוודאי לא כבדיקה שיגרתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר