בלוטות לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה
    חגית
    09/12/2009

שלום שמי חגית בריאה ללא מחלות רקע במוצ"ש האחרון (ב5 לחודש9 , הגעתי לביקור רופא לאחר כאבי גרון וחם , הרופאה בדקה אותי בלילה ועשתה לי בדיקת שתן שבשתן הראה דם (זה אולי מפני שהייתי במחזור ) בבדיקת דם הכל תקין פרט לטרומבוציטים שהראו 613 , הרופאה החליטה לתת לי מוקסיפן
    לאחר שלושה ימים נגשתי לרופאת המשפחה שאמרה שאחרי האנטיביוטיקה אני אחזור על הבדיקת דם. יש לציין שאמרתי לה שיש לי נפיחות תת עורי בצוואר היא בדקה לי את כל הבלוטות בגוף ולא מצאה אך שלחה אותי לצילום ריאות ששם לא מצאו בלוטות אל באולטרא סאונד צווארי נכתב כך:
    בסריקת האיזור הודגם תהליך תת עורי היפואקוי בעל גבולות חדים וסדירים בציר אורכי כ 14 מ"מ.
    חשד לתהליך שני קטן יותר צמוד אליו בציר אורכי כ 8מ"מ . בוצעה סריקה של שרשרת הג'יגולריס:הודגמו קשרים בודדים מימין בציר אורכי עד 13 מ"מ , ומספר קשרים משמאל בציר אורכי עד 17 מ"מ לסיכום:קרוב לוודאי מדובר בבלוטות לימפה מוגדלות:רגילות? אבחנה מבדלת של התהליך הגדול בעורף כוללת גם גוף שומני . רצויה התאמה קלינית למעקב.

אני שואלת מה מובן אולטראסאונד , אני פשוט בהסטריה אולי זה סרטן גם טרומבוציטים וגם לימפה אני מבקשת את עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות לימפה

הוספת תגובה

• חגית

פרופ` אלן ברבי
    11/12/2009

אני לא יודע אם את אותה חגית !!!
    קודם צריך לחזור על ס.ד בקשר לרמת התסיות.
    בקשר לממצאים בUS צואר אני מציע לך לקבל יעוץ א.א.ג.
    פרופ ברבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו