תוצאות בדיקת NAIT לילוד וליולדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת NAIT לילוד וליולדת
    לירז
    10/12/2009

שלום,
    לפני חודש ימים נולד בני יאיר בלידה הייתה בעיה של טסיות נמוכות לבני (בימים הראשונים היו לו ספירה של בין 59 ל-101 כששוחררנו לאחר שבוע,בבדיקה אצל הרופא לאחר שבועיים עלה לו כבר ל-250).תוצאות הבדיקה שלי הן :
    PLATELET GENOTYPE PCR'ASRA
    HPA1 GPIIIa L33P- a/a
    HPA2 GPIb T145M- a/b
    HPA3 GPIIb I843S-a/b
    HPA5 GPIa K505E- a/a
    אודה לך לפיענוח המשמעות הגנטית של התוצאה ? האם בהריון שני אצטרך להיות במעקב בנושא?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרומבוציטופניה

רולא
    10/09/2015

שלום רב
    לאחר הלידה בבדיקת הדם ראו שמספר הטסיות ירד מ 125 ל 70 נשארנו בהשגחה עד שזה עלה ושוחררנו, אחרי שבועיים זה עלה והגיע ל 137. ואז שבועיים לאחר מכן בבדיקת הדם סה ירד ל 27 , שלחו בדיקת nait והתשובות חלקיות , יש צורך בבדיקות נוספות. השאלה שלי, בין אם זה nait או לא כמה זמן זה לוקח עד שמספר הטסיות מתייצב? אני מאוד מודאגת וקשה לי עם זה שהילדה כל שבוע דוקרים אותה לבדיקות דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת NAIT לילוד וליולדת - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    10/09/2015

נא לפנות למרפאת קרישה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז

פרופ` אלן ברבי
    11/12/2009

קודם כל התרומבוציטים עלו וזה בסדר.
    בקשר לגנוטיפ של התסיות אני מניח שזה בוצע לחיפוס נוגנים אצל הילד, אך רצוי לרופא שביקש אותם.
    פרופ ברבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו