בילירובין גבוה,כולסטרול טוב נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בילירובין גבוה,כולסטרול טוב נמוך
    שלומי
    30/09/2007

לאחרונה עברתי בדיקת דם. מסתבר שהכולסטרול הטוב(HDL)שלי מעט נמוך(41 כשהרמה היא 40-120) והבילירובין-טוטאל שלי גבוה(1.4 כשהרמה היא 0.1-1.3).הבילירובין הישיר הוא בנורמה (0.2).
    בנוסף, בפרק הדיפרציאל הEOS גבוה(7.2 כשהנורמה היא 0-6, ו0.4 בABS כשהרמה הרצויה היא 0-0.29). בנוסף, הPLT מעט נמוך (149 כשהנורמה 150-450). חשוב-אולי-לציין שגם הTSH שלי די גבוה(5.32 כשהנורמה היא עד 5.5). מכל זה הבנתי שאני סובל מאלרגיה(על זה האף שלי יכל להעיד גם לפני בדיקות הדם)ושאני קרוב לתת פעילות של בלוטת התריס(אני מאוד מאוד רזה מאז ומעולם. זה קשור?).משאר הנתונים הסקתי,לכאורה, שאני אנמי(מה שגם לא באמת יפתיע אותי),אבל ההמוגלובין שלי תקין,B12 שלי תקיןוגם כל שאר הפרמטרים בנורמה. אז מה משמעות רמת הבילירובין הגבוהה אצלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בילירובין גבוה

ד''ר אשר וינדר
    08/10/2007

ערכי הבילירובין הם גבוליים. בדר"כ אני לא ממליץ על ברור בערכים אלה. פנה לרופא משפחה לקבלת יעוץ מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו