בדיקת קרישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קרישה
    אש
    27/12/2009

שלום, אני סובלת יותר משנתיים מתופעה של חולשה, סחרחורת, נימול בפנים, יובש בעיניים עברתי אין ספור בדיקות נוירולוגיות, התייעצתי עם ראומטולוג, המטולוג, א.א.ג, פה ולסת וכו' ולאחר שהבחינו בבדיקות שעברתי לא מצאו דבר. לאחרונה הגעתי למחלקה פנימית מייעצת עם כל הבדיקות שלי לקבל כיוון לאבחנה ולטיפול בסימפטומים הקשים שאותם אני חווה. יש לי פריחה ליבידואידית בידיים וברגליים, כשקר לי יש לי ידיים כחולות עם עיגולים לבנים בעור, כמו כן יש לי ריבוי נקודות קטנות מאוד על העור שנראות כמו דם קרוש. נשלחתי לבדיקת LAC ואלו התוצאות:
    pttfc -36 (נורמה 25-35)
    ptt(fsl- 37/7 (נורמה 26-38)
    ptt fsl ptt fs - 1.06 (נורמה 0.8 - 1.30)
    lac screen rvvt - 34
    lac confirm rvvt - 31
    scr rv\conf rv - 1.12
    בהערות לבדיקה נרשם כי יש לחזור על הבדיקה בעוד 3 חודשים. בדיקת לופוס בוצעה ע"י ערבוב פלסמת החולה עם פלסמה תקינה.
    אשמח אם תוכל להסביר לי את תוצאת בדיקת ה-LAC והאם עליי לגשת לראומטולוג או המטולוג.
    ספירת הדם שלי תקינה לחלוטין ANA ו-RAUMTIC FACTOR גם תקינים, בדיקות קרישיות לפני שנה כולל סרולוגיה ל-APS היו תקינים אף הם.
    תודה רבה על תשומת הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קרישה

הוספת תגובה

• אש

פרופ` אלן ברבי
    28/12/2009

קודם כל רצוי לחזור לרופא שביקש הבדיקות.
    לא נראה לי שמדובר בבעיה המטולוגית.
    לבקש יעוץ חוזר פנימי/ראומטולוג.
    פרופ ברבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו