טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני מבקשת את עזרתך .אני בת 56 עקב תוצאות בדיקות WBC 3.7 והנורמה4.0-11.0 והבדיקה השנייה iympuocytes % 40.7 והנורמה20.0-40.0 עלי לציין שכבר שנתיים אני עים התוצאות האלה פחות או יותר ועלי לציין שאנינוטלת כדור 1 קלונקס וחצי סרוקסט מידי יום הרופאה החליטה לבצע שאיבה לצורך בדיקה מח עצם מהחזה.וזריקת הטישטוש לו עובדת עלי . בגלל שביצעתי קולונוסקופיה והייתי לגמרי ערנית ואפילו כאב לי . מודה לך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ברור לי האם בוצעה בדיקת מח עצם או לא. מה ערכי יתר ספירת הדם - כדוריות אדומות ? המוגלובין ? טרומבוציטים ? האם בררת עם הרופאה באיזו מידה הכדורים שאת לוקחת יכולים להביא לירידה בספירת הדם הלבנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר