מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דואגתחנה06/01/2010
שלום ותודה.בדיקת מח עצם רק ב- 19.01.2010 המוגלובין שלי טוב 13.3 RBC 4.3 הנורמה 3.8-5.1 ביצעתי משטח אין לי את התשובה אבל שאלתי את הרופאה והיא אמרה שזה תקין. עמך הסליחה שכחתי לציין שאני נוטלת כדורים כבר 30 שנה ורק בשנתיים האחרונות הבדיקות מזיפות. ועוד דבר חשוב לפני חצי שנה היה לי חום גבה והייתי מאוד עייפה ולא נחתי מיכון שהיית בבודפשט. כעבור יומיים ירד לי החום אבל עדיין עייפה מהנורמה. ובאותו זמן הוסיפה לי כדור בשם טריל הרופאה שלי . וכשבצעתי בדיקות הכדוריות הלבנות הגיעו ל-2.2 רופא המשפחה רצה לשלוח אותי לאישפוז וכאשר אמרתי לו שהתחלתי כדור חדש ליפני שלושה ימים אז הוא ענה שהכדור הטריל הוא הגורם לכך. ואז כשהפסקתי אותו הכדוריות הלבנות התחילו להתאושש. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ07/01/2010נראה לי כפי שאת מציינת שהכדור החדש שלקחת יכול לגרום לירידה בספירה הלבנה. בשלב זה במידה וכל יתר הבדיקות תקינות ומגמת הספירה הלבנה היא בעלייה בדרגתית אפשר לחכות עם בדיקת מח עצם.
כדאי גם לבדוק נוגדנים לוירוס EBV אולי זוהי המחלה שעברת לפני חצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)