דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת
    חנה
    06/01/2010

שלום ותודה.בדיקת מח עצם רק ב- 19.01.2010 המוגלובין שלי טוב 13.3 RBC 4.3 הנורמה 3.8-5.1 ביצעתי משטח אין לי את התשובה אבל שאלתי את הרופאה והיא אמרה שזה תקין. עמך הסליחה שכחתי לציין שאני נוטלת כדורים כבר 30 שנה ורק בשנתיים האחרונות הבדיקות מזיפות. ועוד דבר חשוב לפני חצי שנה היה לי חום גבה והייתי מאוד עייפה ולא נחתי מיכון שהיית בבודפשט. כעבור יומיים ירד לי החום אבל עדיין עייפה מהנורמה. ובאותו זמן הוסיפה לי כדור בשם טריל הרופאה שלי . וכשבצעתי בדיקות הכדוריות הלבנות הגיעו ל-2.2 רופא המשפחה רצה לשלוח אותי לאישפוז וכאשר אמרתי לו שהתחלתי כדור חדש ליפני שלושה ימים אז הוא ענה שהכדור הטריל הוא הגורם לכך. ואז כשהפסקתי אותו הכדוריות הלבנות התחילו להתאושש. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    07/01/2010

נראה לי כפי שאת מציינת שהכדור החדש שלקחת יכול לגרום לירידה בספירה הלבנה. בשלב זה במידה וכל יתר הבדיקות תקינות ומגמת הספירה הלבנה היא בעלייה בדרגתית אפשר לחכות עם בדיקת מח עצם.
    כדאי גם לבדוק נוגדנים לוירוס EBV אולי זוהי המחלה שעברת לפני חצי שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו