לוטת לימפה מוגדלת במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוטת לימפה מוגדלת במפשעה
    שלי
    15/01/2010

שלום רב! אימי בת 51 עברה ניתוח בשם ויפל לפני 8 חודשים בו הורידו לה את הלבלב, טחול, כיס מרה וחלק מהתריסריון וכמו כן 12 בלוטות מן הגוף וכעת היא חולת סכרת מסוג 1, וזאת בגלל ציסטות שהתגלו בכל האיברים שהורידו אותם. ולפני שבוע היא הרגישה שבלוטת הלימפה במפשעה בצד ימין שלה כדלה , היא עשתה אולטרסאונד ובו נאמר כי ישנו גידול של 3 ס"מ עם זרימת דם ושלחו אותה לביופסיה, כמו כן עלי לציין כי בניתוח כשהסירו לה את הלבלב לאחר ביופסיה בלבלב נראה כי התחיל גידול סרטני בשלב מאוד התחלתי של 0.8 מ"מ ובגלל שהסירו לה את כל הלבלב אז אין צורך בהקרנות או כימותרפיה.
    אשמח לדעת בנושא ומה בלוטת לימפה מוגדלת יכולה להעיד לאחר ההיסטוריה הרפואית של אימי.
    בתודה מראש,
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוטת לימפה מוגדלת במפשעה

הוספת תגובה

• שלי

פרופ` אלן ברבי
    18/01/2010

אם נלקחה ביאופסיה רצוי לחקות לתשובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש תוצאה של הביופסיה ואשמח לתגובה

שלי
    29/01/2010

בביופסיה נאמר כי יש הרבה תאים לבנים וכי זה חשוד להם אז הם רוצים לנתח אותה ולראות אם לקחת רקמה או להוריד את כל הבלוטה מהמפשעה.
    שאלתי היא מה אומר הרבה תאים לבנים שנראים לא טוב מרמז על.... מלבד דלקת או זיהום על מה זה יכול לרמז עוד?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי

פרופ` אלן ברבי
    01/02/2010

כנראה בוצע ניקור ולא ביאופסיה.
    רצוי לבצע ביאופסיה !
    פרופ ברבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו