מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוזר בירידה בבי 12מודאג מאוד29/01/2010
רופא יקר
בשאלה קודמת השאלה לא הייתה ברורה.
והתוצאות שכתבתי לא יצאו בשאלה נכון .כי עשיתי גזור הדבק. אך הברזל שלי גבוה יחסית וההמוטקוריט שלי גבוהה מהרגיל . וכתבת לקחת ברזל אז האם לקחת ברזל? אני מציין את הערכים והגבולות במכבי בצד ימין ואת התוצאה שלי בצד שמאל ואקדים שיש לי כמין סחרחורת ותחושה לא טובה של חוסר שווי משקל קל ,וזרמים קלים בראש שבא והולך. ולאורך שנים מעי עצבני ודי הרבה שלשולים ואוכל לא בריא ולא יושן טוב.
1)Vitamin B12 =142(212-911
2)Folic Acid = 3.2(3.4 -5.4
3)WBC-Leucocytes = 7.3(4.5-11
4)RBC-Red Blood Cells = 6.63 (4.2-5.3
5)Hemoglobin = 16.8 (13.1-17.2
6)Hematocrit = 51.4 (39-.50
7)MCV-Mean Cell Volume = 78 (79.-97
8)MCH-Mean Cell Hemoglobin = 25.3 (27-35
9)MCHC-M.Cell Hb cont. =32.7 (32-36
10)RDW-Red Cell Distri.Width =13.7 (11.6-15
11)Platelets = 177 (150-450
12)MPV-Mean Platelet Volume 11.7 (8.5-12.7
הרןפא משפחה נתן לי 10 פוליק ביום לשבוע והקרוב ואז יתחיל עם זריקות של בי 12 ויוריד את הפוליק ל5 ביום ל3 חודשים . והפנה אותי למבחן שילינג. השאלה האם זה הטיפול. ואיזה סוג אנימה יש לי?
ושאלת השאלות אם הmpv שלי בערך נמוך אז איך יכול להיות ערך נמוך בבי 12?
תודה תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאוד
פרופ` אלן ברבי01/02/2010מי מה? רמת המוגלובין טובה מאוד ! אפשר לבדוק שוב רמת ויט.ב.12.
במקרה הצורך אפשר להשתממש ב כדור תתלשוני פעם בשבוע.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)