מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי WBC נמוכים...אייל08/03/2010
שלום.
לפני כחודש חזרתי מחו"ל חולה, עם חום, וחולשה שלא מאפיינת אותי (אציין שהנסיעה היתה לארה"ב, לא למדינת עולם שלישי).
לאחר שבוע של חולשה, עשיתי מספר בדיקות דם.
הערכים החריגים שנמצאו היו להלן:
WBC 3.6
NEUT 34.2
LYM 52.6
NEUT 1.3
בבדיקה שעשיתי היום, נתקבלו ערכים די דומים:
WBC 3.8
HCT 40.5 (בבדיקה הקודמת היה 43.3)
NEUT 35.5
NEUT 1.4
כשאר LYM הפעם היה 48.7 (בבדיקה הקודמת: 52.6)
הפרש הזמן בין שתי הבדיקות היה כשבועיים. בשבועיים הללו, אגב, התגברתי על החולשה, וכיום מרגיש מצויין.
אציין כי אני בריא בדרך כלל, בן 33, בלי היסטוריה של מחלות קודמות, מלבד אולקוס מספר פעמים בעבר, לאחרונה לפני מספר שנים.
רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי לבדיקה אצל המטולוג.
על פניו, מה התוצאות האלו מראות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ09/03/2010רצוי לדעת מה ספירת הכדוריות האדומות , המוגלובין וטסיות (PLATLETS) .
במידה והכל תקין קרוב לוודאי שהיה לך זיהום ויראלי שגרם לירידה בערכי כדוריות הלבנות. מאחר ואתה מרגיש מצויין מומלץ לחזור על ספירת הדם תוך מספר שבועות ולקוות שספירת הדם תעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לגבי בדיקות הדם (RBC וטסיות)
אייל09/03/2010בוקר טוב.
הבדיקה הראשונה:
RBC 5.11
HB 15.0
HCT 43.3
MCH 29.4
MCHC 34.8
RDW 12.7
MCV 84.7
PLT 308
הבדיקה השניה (שבועיים לאחר הראשונה):
RBC 4.82
HB 14.2
HCT 40.5
MCH 29.4
MCHC 34.9
RDW 13.4
MCV 84.0
PLT 245* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)