מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעה לאחר תסחיף ראתיבר11/04/2010
שלום לפני שנתיים לאחר לידה בקיסרי (ילד שני) עקב ירידת מים ומנח עכוז היה לי תסחיף ראתי.יש לציין שלפני זה לא ידעו על הבעיה ועברתי לידה נוספת תקינה. הושלם ברור מקיף ונמצא כי יש לי חוסר קל בפרוטאין S ופקטור 8 קצת גבוה. מאחר ולא הצלחתי להתאזן על קומדין אני מזריקה קלקסאן כל יום (80 מ"ג). כאשר הלכתי להמטולוג אחד נאמר לי שאמצעי המניעה היחיד הוא קונדום המטולוג שני המליץ על סרזט וגניקולוג נוסף שהתייעצתי איתו על דפו פרוברה. אני מעוניינת בעוד ילדים (גיל 32 ) ורציתי לדעת אם אוכל להשתמש בדפו פרוברה או סרזט. אינני מעוניינת בהתקן מאחר והוא פעולה חודרנית שעשויה לסכן הריון. כמו כן מאחר ואני מטופלת בקלקסאן הבנתי שיש סיכוי גדול לדימום רב אם אתקין את ההתקן ללא הורמון. לגבי המירנה אני מעדיפה להשתמש בהרומון דרך הפה או בזריקה מאשר התקן.
הייתי מאוד רוצה לנסות שימוש באמצעי מניעה ללא אסטרוגן כגון סרזט או דפופרוברה, האם השימוש בקלקסאן לא מגן עלי? הרי לא עושים כל בדיקה עם קלקסאן ופשוט הסבירו לי שהוא מבטיח הגנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ12/04/2010את השאלה הזאת יש להפנות להמטולוגים העוסקים באופן ייחודי בנושא קרישה . מרפאות כאלו נמצאות בכל בי"ח גדול בארץ. במספר מקומות קיים תאום בין רופא נשים ובין המטולוג העוסק בקרישה לגבי מקרים כמו שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)