קרישת דם בשבוע 6 להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישת דם בשבוע 6 להריון
    משה
    21/10/2007

שלום, אני בת 33 ואני נמצאת בשבוע 6.5 להריוני ביקרת אצל הרופא ואובחן כבר שק הריון וגם דופק.
    אבל, ישנו כריש דם די גדול , יותר גדול משק ההריון עצמו הנמצא ליד השק שבגללו אני צריכה להיות בשמירת הריון כרגע בערך 3 שבועות. ברצוני לשאול האם התופעה מוכרת? ומה הסיכוי להפלה במקרה זה? אציין כי בעבר עברתי הפלות טבעיות אך עברתי גם 2 לידות תקינות לחלוטין. האם זה מסוכן? ומה המשמעות לכך כרגע ששלבים אלו של ההריון?
    אודה ואשמח על תשובתך.
    נתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישת דם בשבוע 6 להריון

הוספת תגובה

• כריש דם די גדול בהריון

ד''ר אשר וינדר
    21/10/2007

אני חושש שישנם כמה עובדות שאינן מסתדרות - שבוע 6.5 להריון הוא קצת מוקדם לסיבוכי ההריון שציינת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישת דם בשבוע ה-6 להריון

משה
    22/10/2007

יכול להיות שזה אכן מוקדם כפי שציינת אך, בכל זאת הנני בשבוע זה של הריון ואכן ישנו קריש דם שהוא יותר גדול מהשק עצמו ואני בשמירת הריון. ובכל זאת אני רוצה לדעת מהן ההשלכות של קריש הדם??? ומהו הסיכון אם בכלל?
    אודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 6.5 להריון עם קריש דם

משה
    25/10/2007

תודה על המענה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו