בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור
    אמה
    20/04/2010

בת 29, לפני שבועיים היה לי אירוע מוחי קל- כאבי דקירה במקום נקודתי בצד שמאל של הראש ושיתוק בכל הצד השמאלי של הגוף-כולל הפנים. לא מעשנת,לא שותה,לא לוקחת גלולות, אין יתר לחץ דם או סכרת. מחלות במשפחה: אמא נפטרה מסרטן ריאות אבא היה חולה סכרת ונפטר מדום לב. ברקע שלי: תת פעילות של בלוטת התריס. אחרי שני ניתוחים קיסריים והסרת שקדים. סיטי תקין, MRI תקין, דופלר עורקי הצוואר תקין, שללו MS, אנמיה קלה - המוגלובין 11. לא לקחתי את האלטרוקסין עד אחרי האירוע! אין תשובה של APLA עדיין, מחכה לבדיקה של אקו לב בועות לשלילת PFO. לפני כ-5 ימים הופיעו שטפי דם בכל מיני מקומות בגוף-בחלק התחתון של הגוף, דימום בעת קיום יחסים, ולאחר מכן מחזור מסיבי של דימום מיימי לחלוטין-כתוצאה מכך הופניתי גם לבדיקה של גורם קרישה פקטור 8 ריסטוציטין - העלו את האפשרות של הפרעת קרישה מסוג פון ויליברנד VW. בנוסף, חולשה מוגברת, עייפות כרונית,סחרחורות, חוסר נשימה, עצבנות ולא יכולה לבצע כמעט שום דבר פיזי אפילו משהו פשוט כמו לעמוד ולשטוף כלים.
    מבקשת את עזרתכם להבין מה קורה לי? הרופאים לא מוכנים להגיד לי כלום ולבנתיים אני באפילה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    21/04/2010

עליך לפנות בדחיפות עם כל התוצאות למרפאה המטולוגית העוסקת בהפרעות במנגנון קרישת הדם .מרפאות אלו קיימות בכל בי"ח מרכזי בארץ - הדסה , תה"ש , רמב"ם , וולפסון.
    חייבים לנסות להגיע לאבחנה בהקדם ובמידת הצורך לתת טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו