טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך פרופ' כהמשך להודעה הקודמת שלי בקשר לבדיקת קרישת דם ופקטור 2,אתה ביקשת שאתן לך את תוצאת פקטור 2 והתוצאה היא PCR F-2 MUTATION HOMOZYGOTE מה אתה רואה בתוצאה זו?האם כן אני סובלת מקרישת יתר?האם יש טיפול לזה שיכול לעזור לי בהריון?הרופאה אמרה לי שיתכן ואני אצטרך לקחת קלקסן בתחילת הריון ושאני צריכה לבוא לביקור אצלה דחוף. אז מה אתה רואה בתוצאה זו בהתייחס כמובן בתוצאות הקודמות שהצגתי לך בהודעה קודמת?
אני מודה לך וסליחה שחזרתי עוד פעם על ההודעה כי חששתי שלא תשים לב אליה כי היא כתגובה לשאלה קודמת שלי. תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר