מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם - תוצאות חריגותמלכה26/05/2010
אני בת 39, ללא הריונות. נוטלת לוסק כבר כשנתיים.
מצרפת בדיקות דם אחרונות + תוצאות פריטין מהשנים האחרונות.
לקחתי כדורי ברזל בעבר תקופות והתוצאות לא השתנו.
בדיקת דם בצואה תקינה.
גם בשתן הכל בסדר.
האם יש קשר ללוסק?
איזה בדיקות אני צריכה לבקש?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין
מלכה26/05/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ27/05/2010ככלל אין קשר בין לוסק ובין חוסר ברזל. יתרה מכך במקרין שיש חשד לדמם מהקיבה נותנים לוסק על מנת לנטרל חומציות .
התוצאות לא הגיעו בצורה הניתנת לקריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקצרה
מלכה27/05/2010באופן כללי התוצאות אומרות שאין לי פריטין בגוף. בכלל. (פחות מ-0.2)
עברתי כמה גסטרוסקופיות בשנים האחרונות - הלוסק הוא בגלל דלקות בתריסריון. הקיבה תמיד הייתה בסדר.
מה שחשוב לי לדעת, האם לחכות לפגישה עם הגסטרו או ללכת לכיוונים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת מה שרציתי לשאול הוא בכלל אחר
מלכה27/05/2010קראתי איפשהו שתת חומציות בקיבה ובכלל באיברי מע' העיכול פוגעת ביכולת הספיגה של הויטמינים והמינרלים ובעיקר הברזל.
החשש שלי הוא שהלוסק הביא אותי למצב קבוע של תת חומציות ולכן רמת הפריטין ולכן גם כדורי הברזל לא עוזרים.
אני לא מצליחה למצוא רופא שיתמוך בכיוון הזה ויראה אותו כראוי לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)