מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת הטחולאילת30/10/2007
שלום,
אני אישה בת 60. במהלך השנה שנתיים האחרונות רמת הטרומבוסטים שלי נמוה ביותר (15-27). עברתי טיפול בלניאנו שבו ניתנו לי סטרואידים במינון גבוה. לאחר אישפוז של 5 ימים במינון גבוהה נשלחתי הביתה עם מינון נמוך. (5מ"ג)
לאחר הטיפול בבית החולים רמת הטרומבוציטים עלתה אולם חודש וחצי לאחר מכן היא שוב יורדת ל 27.
הומלץ לבצע ניתוח להרסת הטחול.
אם יש פיתרון אחר מאשר ניתוח? האם יש דרך נוספת לטיפול?
מה ההשלכות של ניתוח כזה ומה הסיכויי ההצלחה והכישלון שלו?
סליחה על השאלות הרבות
תודה
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת הטחול
ד''ר אשר וינדר31/10/2007שלום אילת. הסרת טחול היא אופציה מקובלת. אבל, אני מקווה שלא תחליטי על ניתוח לפי יעוץ באינטרנט. אם ברצונך בחוות דעת מעמיקה, פני אלי או לכל המטולוג העוסק בקרישה ליעוץ ב- 4 עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)