האם באמת יש לי APS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם באמת יש לי APS
    מבקש עזרה
    25/07/2010

עשיתי סידרה של בדיקות קרישיות וכו' והכל היה תקין חוץ מLUPUS ANTI COAGULANT שהיה גבולי
    : LAC rvvt was 1.23 פעמיים, as the top limit is 1.2, (ערכי בי"ח)
    בפעם שלישית היתה 42 בהריון ופעם נוספת היתה 35 (גבול עליון) (ערכי קפו"ח כללית)

אני נורא מבולבלת כי קיבלתי חות דעת סותרת בין רופא המטולוג לגניקולוג בענין של טיפול בהריון
    אנא תגידו לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם באמת יש לי APS

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה

פרופ` אלן ברבי
    26/07/2010

תשובה גבובלית כזו אינה קובעת אבחנה של apla בעיקר אם אין היסטוריה של אירועים טרומבוטיים.
    בקשר להנחיות בזמן הריון,אני מציע לך יעוץ מסודר באחת מיחידות הקרישה של בתי חולים מרכזיים.
    פר' ברבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' תודה ועוד נקודה

מבקשת עזרה
    27/07/2010

אינ הייתי בבירור קרישה אצל פרופ' להמוטלוגיה והיא איבחנה שזה לא צריך טיפול למרות שני הפלות הראשןו 22W PPROM והשני BLIGHTED OVUM. לאחר הפלה MISSED שבוע 9 פעם שלישית הלכתי לייעוץ אצל פרופ' לסיכון גבוה שקבע חד משמעית שיש לי APS וציין שהוא לא יודע למה כולם מסרבים לקרוא את הכתובת הכתובה על הקיר!
    האם זה הגיוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה

פרופ` אלן ברבי
    31/07/2010

קשה לי להתערב בנושא זה. יש לך מסגרת טובה מאוד.
    היועץ ההמטולוגי ימסור את חווה דעתו לרופא נשים כמקובל.
    פר. ברבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו