מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרומבוס של הוריד הג'יוגולרימיקי12/11/2007
אני בת 29 ונמצאת בשבוע ה-9 של הריון תאומים (לאחר טיפולי IVF). בשבוע ה-6 להריון התגלה טרומבוס של הוריד הג'יוגולרי ולאחר מספר ימים התגלו עוד שני ורידים סתומים בכתף ימין.
לאחר 3 שבועות השתחררתי הביתה מבית החולים וכעת אני מזריקה קלקסן 60 פעמיים ביום ונמצאת בשמירת הריון ככל הנראה עד ללידה.ביומיים האחרונים הופיע לי דימום קל אך בבדיקות האולטראסאונד העוברים נראו בסדר גמור.
אשמח אם תוכל לענות לי על מספר שאלות:
האם הדימום יכול להיגרם בגלל הקלקסן?האם קיימים סיכויים גדולים להתפתחותם של קרישים נוספים למרות הקלקסן? וכיצד בדיוק ממיס הקלקסן את הקרישים מבלי לגרום לתזוזתם בגוף?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרומבוס של הוריד הג'יוגולרי בהריון
ד''ר אשר וינדר13/11/2007תרומבוס של ורידים ביד היא תופעה לא שכיחה ובוודאי לא בהריון. לכן, אני מקווה שאת נמצאת בטיפול של מרפאת קרישה (בנוסף להריון בסיכון גבוה). כדאי לבחון באם המינון של קלקסן מתאים ולבצע בדיקות של רמת פעילות הקלקסן.
בדר"כ קלקסן היא תרופה מאוד יעילה (כשניתנת נכון), כלומר הסיכון להתפתחות קרישים נוספים הוא קטן.
קלקסן בדר"כ לא גורם לדימומים, אבל הוא יכול להגביר דימום קיים.
קלקסן לא מפרק קרישים. הוא רק מונע היווצרות חדשים. הגוף מפרק לבד את הקרישים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)