מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בגלולות וחשד לבעיית קרשיותטלטלית10/08/2010
אני בת 36 השתמשתי בגלולות מגיל 18 בלי אף בעיה מיוחדת.ההפסקות היחדות היו למטרת כניסה להריון.
בהריון השלישי לפני שנתיים בתחילתו הוחלט עלידי רופאת נשים, המטולוג קופ"ח ויעוץ פרטי אצל פרופ קופרמינץ על לקיחת קלקסן+ אספרין בגלל שההריונות הקודמים(2) היו - IUGR.ובבחינת אם לא יועיל לא יזיק.
בבדיקות במהלך ההריון וגם לאחריו לא היו הוכחות לבעיית קרישיות מוכחות ובכל זאת טופלתי.
ביצעתי בדיקות גם אחרי הלידה 3 חודשים ושנה אחרי וגם הן היו בגבול הנורמה.
אולם גם רופאת הנשים וגם ההמטולוג שטיפל בי במהלך ההריון ומיד אחריו מסרבים לאפשר לי להמשיך להשתמש בגלולות הנימוק העיקרי שייתכן שקיימת בעיה שאנחנו לא מודעים אליה בבדיקות ומחמת הספק עדיף שלא יהיה ספק.
מאחר וללא שימוש בגלולות אני נאלצת להשתמש באמצעי מניעה אחרים פחות נוחים.
אשמח לשמוע את המלצתך להמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלטלית
פרופ` אלן ברבי11/08/2010מצטער אבל אין לי אפשרות להממליץ במיקרה שלך הנמצא תחת ביקורת קפדנית של רופא נשים והמטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)