טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ראשית מודה לך על תשובתך .מסתבר שבתי כבר לוקחת 3 חודשים גלולות ,ולא עשתה בדיקות לפני זה האם לפי דעתך לאור הנתונים של DVT של סבתה בת ה-74 ולאור זה שבתי מעשנת יש צורך בבדיקות לקרישיות יתר ,ואם כן האם אפשר לבצע הבדיקות גם בזמן שמוש בגלולות ?האם גם רופא נשים יכול לתת הבדיקות ?אני עצמי אמה עובדת בסקטור הרפואי .תוכל לכוון אותי, אם צריך בדיקות אלו בדיקות לקרישיות יתר , אם בכלל צריך.אני מאוד מודה לך ד"ר ברב.י עזרת לי מאוד. תבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר