מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון וITPנטע24/08/2010
שלום,
בת 34 בהריון מתחיל, יש לי ITP.
עכשיו במעקב אינטנסיבי שבועי לבדיקת הטסיות.
אני יודעת שאין חוקים וזה אינדיוידואלי, אך רציתי לדעת
1. איך בד"כ הגוף מגיב עם נשים בהריון עם ITP? פעם קראתי שבהתחלה לפעמים יש עליה ואח"כ הרבה פעמים ירידה דרסטית, האם זה נכון?
2. באיזה שלב בהריון יש יותר סיכון לירידת הטסיות?
3. אם סטראואיאדים לא מזיק לעובר?
אודה לך מאוד על מענה ל-3 שאלות , אני יודעת שאין כללים רוצה לדעת מגמה..
בברכה
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
פרופ` אלן ברבי24/08/2010אני מניח שאת במעקב המטולוגי !
אם אובחנת כסובלת ITP בהריון שדורש טיפול,
סטרוידים ניתנים אחרי הטרימסטר ה1 בדרך כלל עם תגובה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וITP
נטע25/08/2010שלום.
יש לי ITP בלי קשר להריון. עכשיו בגלל שבהריון ההמוטולוג ביקש שאהיה במעקב שבועי לבדיקת הטסיות.
שאלתי איך בד"כ ההשפעה של ההריון לגבי הטסיות? אני יודעת שזה אינדיוידואלי , אך מעניינת אותי המגמה.
מאיזה שלב בהריון בד"כ יש ירידה בטסיות?
לרוב החולות יש ירידה בטסיות?
תודה מראש
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)