סכנות ומגבלות עקב ITP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנות ומגבלות עקב ITP
    אנדרי רוט
    29/08/2010

א.ג.נ.

שמי אנדרי, אני חולה ITP מזה כ- 5 שנים, עברתי טיפולים בפרדניזון, IVGIG, כריתת טחול, IMMURAN אך המחלה עדיין פוגעת, לאחרונה השתחחרתי מאישפוז עקב רמת טסיות 6000.
    כמו כן אני סובל מעייפות כרונית קשה, וחוסר תפקוד הולם בחיי היום יום הפוגע בפרנסה ובקייום.
    שאלתי היא, האם קיימת סכנת חיים מיידית, או ברקע עקב המחלה. והאם העייפות הכרונית הזו וחוסר התיפקוד הינם סימפטום של המחלה או יש דבר מה נוסף?
    חשוב לציין, שבאורח פלא עם בעיית ה - ITP התפתחה אצלי DVT ברגל שמאל והייתה תקופה שטופלתי באמצאות קומדין

ממתין למענה,
    בכבוד רב

אנדרי רוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכנות ומגבלות עקב ITP

הוספת תגובה

• טיפים מנסיון אישי..

נטע
    29/08/2010

שלום אנדריי .
    גם לי יש אי טי פי. מטופלת ע"י הומאופטיה והמצב השתפר פלאים. אפילו הרופאים בהלם.מה שכן אני גם לוקחת ויטמין די יכול להיות שגם לזה הייתה השפעה חיובית מסויימת. (מבדיקה של ויטמין די מסתבר שהיה לי מחסור רציני!) מחקרים שקראתי מראים אצל חלק מהחולים גם שיפור משמעותי ע"י לקיחת ויטמין C אם אני לא טועה.
    בכל מקרה שווה לך לנסות כיוונים אלה.
    על כל אחד זה משפיע אחרת והלוואי ואצלך אחד הדברים יגרום לשינוי משמעותי.
    בריאות טובה
    חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדרה רוט

פרופ` אלן ברבי
    30/08/2010

אני סבור שאתה במעקב צמוד של המטולוג !
    אז תשמע ממנו גם על תרופות חדשות.
    השילוב של ITP ו.DVT מחייב שללית תסמונת APLA

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו