הומוזיגוטיות לפקטור 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומוזיגוטיות לפקטור 2
    אישה לחוצה
    21/09/2010

שלום לך
    אני בת 26 נשואה שנה ו 10 חודשים ללא ילדים. עברתי הפלה בשבוע 7 לפני 6 חודשים ורופאת הנשים הפנתה אותי לבירור קרישיות יתר והתגלה שאני הומוזיגוטית לפקטור 2 והשאר תקין.
    עקב זה ואחרי התייעצות עם רופא המוטולוגיה אני אמורה להזריק קלקסן 40 מהיום הראשון של ההריון. עכשיו אני עוברת טיפולי פוריות ומזריקה במקביל להורמונים (גונאל אף) קלקסן, ואני מעוניינת במקביל לחזור שוב על בדיקת קרישת דם לפקטור 2.
    אם אני רוצה לעשות את הבדיקה האם צריכה להפסיק את הקלקסן או שאין קשר ויכולה לבדוק גם במקביל לקלקסן?
    אם יש השפעה אחרי כמה זמן מיום הפסקת הקלקסן אני יכולה לבדוק קרישיות יתר לפקטור 2?
    שנית: שוב אני שואלת כי אין לי מספיק מידע ואני ממש לחוצה מהרגע בו גילו את הבעיה שיש לי, האם בעיה זו של קרישת דם תגרום להפלות חוזרות אצלי?האם ניתן להשיג הריון טבעי וללדת תינוק?
    תודה וסליחה על השאלה הארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומוזיגוטיות לפקטור 2

הוספת תגובה

• חסוי

פרופ` אלן ברבי
    23/09/2010

את במעקב מצויין!!!!
    אין צורך לחזור על הבדיקת. זה פגם גנטי שלא משתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו