טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יצא שהיה לי שבוע שבו ישבתי הרבה זמן על כסא מול מחשב, מאז אותו שבוע וכבר כמה ימים(3 בערך) יש לי הרדמויות,עיקצוצים,כאבים ברגליים בעיקר כשאני מתיישב על כסא ואפילו ל5 דקות(לפעמים גם סתם שאני עומד ולא יושב). זה בעיקר בירך אבל גם בשוק.(2 הרגליים)
אני מתחיל להיות לחוץ מהנושא ולא יודע למי עליי לפנות ומה עליי לעשות, אשמח לקבל ייעוץ\אבחון ראשוני במידה והגעתי לפורום המתאים.
תודה רבה!
נ.ב. כדאי לי להתחיל קצת בהליכות או אם ח"ו יש לי איזה קריש דם אולי זה דווקא יכול להזיק לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר