כיצד להפחית כאבים ושטפי דם ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להפחית כאבים ושטפי דם ?
    מיואשת וסובלת
    28/11/2007

שלום רב!
    לפני כ-11 שנה אובחנה אצלי בעיית קרישה: פקטור 5 ליידן ואסנשייל טרומבוציטוזיס.
    אני בת 30, כרגע בהריון שני מטופלת בקלקסן (40 מ"ג) ואספירין (100 מ"ג).
    יש לי שטפי דם בצידי הבטן בגודל מטורף וכמו כן כאבים נוראים, אינני יכולה לתפקד כרגיל.
    יש לי ילד בן שנתיים ואני מתקשה לטפל בו.
    בהריון הראשון שלי לקחתי קלקסן ואספירין באותו מינון שציינתי וסבלתי גם כן משטפי דם וכאבים.לקראת שבוע 32 הרופא המטפל הורה לי להפסיק לקחת אספירין לפני לידה.לאחר הפסקת האספירין נעלמו להם שטפי הדם והכאבים.
    אני מיואשת מאוד והתייעצתי כבר עם רופאים ואחיות הקשורים להמטולוגיה ולא נמצא לי פיתרון לבעיה.נאמר לי מהרופאה המטפלת שלי שאסור לי להפסיק את לקיחת האספירין.
    חשוב לציין שלא משנה היכן אני מזריקה את הקלקסן (בצידי הבטן או בירך), שטפי דם מופיעים תמיד עם כאבים נוראיים.
    אודה לך מאוד אם תוכל למצוא לי פיתרון מועיל.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיצד להפחית כאבים ושטפי דם

ד''ר אשר וינדר
    03/12/2007

בעייה מוכרת אבל קשה. השאלה העיקרית היא אם באמת קיימת התוויה לטיפול בשני התכשירים. ואם קיימת התוויה, מה "חוזקה" לאור תופעות הלוואי. אני ממליץ על קבלת יעוץ מלא, פנים מול פנים, אצלי או אצל כל המטולוג העוסק בקרישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו