מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימי17/11/2010
שלום רב,
לפני כ- 3 חודשים היו לי כאבים בבלוטות בצוואר ונפיחות שם שהיה ניתן להרגיש את הבלוטות במישוש קל, הבלוטות כאבו לי מאוד בין אם במגע ובין אם ללא מגע
לאחר בדיקת US + בדיקת CT נמצאו מספר בלוטות אחדות מוגדלות שהגודל המירבי הוא 0.9 ס"מ לאחר בדיקת המטולוג נמצא שיש בלוטות רכות ניידות לא רגישות
כעת אני מרגיש שהנפחיות ירדה קצת מרגישים את ההבדל במישוש לעומת ההתחלה
עדיין יש כאב טיפה עמום, עשיתי בדיקת רנטגן חזה שיצאה תקינה וכן US מפשעות שיצאה גם תקינה ללא עדות לבלוטות מוגדלות, בהתחלה הרגשתי את העור בחלקים שונים בגוף שורף לי (לא מגרד) שעבר לחודש וחצי ועכשיו חזר קצת בימים האחרונים
אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לברר את מצבי?
המון תודה והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` אלן ברבי17/11/2010מצטער, לא אוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רועי25/11/2010אתה יכול להמליץ לי מה לעשות?
הייתי אצל מומחה אא"ג שאמר שהוא לא מרגיש את הבלוטות נפוחות מידי אולי ממש ממש טיפונת כדבריו והפנה אותי למומחה פה ולסת, לאחר בדיקת מומחה פה ולסת אמר שיכול להיות שאני סובל מוירוס עקב חיות מחמד בביתי (תוכים גדולים) ונתן לי אוגמנטין פעמיים ביום למשך 10 ימים ואח"כ לחזור אליו לביקורת ויחליף לי את הכדורים..
הוא לחץ לי על הפנים ועל הלסת ואמר שהוא רואה שקצת הפנים שלי בעצמות מתחת לעיניים לא סימטרים אבל כנראה מלידה או טראומה בעבר..
מאז שהוא לחץ ומרגע לקיחת האוגמנטין אני מרגיש כאבי ראש קצת ולחץ קצת בעיניים
בדיקות דם תקינות מלפני 3 שבועות כולל CRP , ESR , כלורופלזמין
אשמח אם תדריך אותי מה אתה מציע לי לעשות בבקשה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` אלן ברבי27/11/2010מצטער לא יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)