מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ITP והריוןנטע21/11/2010
שלום
בת 36 עם אי טי פי מלפני 3-4 שנים. בהתחלה היו לי רמות מאוד נמוכות של טסיות 18-80, כמעט ולא לקחתי סטראואידים. התחלתי לפני שנה וחצי טיפול הומאופטי. מצב הטסיות עלה באופן יפה והגיע אף ל140.
כרגע בהריון חודש חמישי, התחלתי את ההריון עם 140 ומתאריך 1/9עומד על 95 אך עדיין לא יורד מזה כפי שהיה מצופה.
אני מבינה שיש נטייה לטסיות לרדת בזמן הריון ושיש נשים בריאות שיש להם טרומבוציטופניה של הריון שעובר אח"כ.
שאלותי -
1. האם יכול להיות שלנשים עם אי טי פי עדיין לא תהיה ירידה של טסיות בזמן ההריון? ז"א שאצלהן עובדת ההריון זה לא מה שיגרום לירידת טסיות?
2. מאיזה חודש בד"כ מתחילה הירידה המשמעותית?
אשמח לשמוע מנסיונך (למרות שאני יודעת שזה משתנה ואינדיוידואלי)
תודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ITP והריון - תגובה
פרופ` אלן ברבי21/11/2010כל מקרה הוא אינדיבידואלי. צריך לעקוב ולבצע ס.ד כל 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)