מה הסיכוי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי?
    לילך
    19/12/2010

שלום, לפני שנה הופיעו אצלי שטפי דם גדולים ברגליים נשלחתי לבדיקות דם והרופא טען שהכל תקין. לפני שבועיים שוב הופיעו אצלי סימנים אך הפעם הם היו רבים יותר מעבר לזה ישנה ירידה במשקל שאינה כל כך מובנת לי וגם יש לי גנגליון בגב כף הרגל שאני אמורה להוריד תחילת חודש הבא. האם אתה יכול להסביר לי מה זה? והאם יש סיכוי שיש לי מההו סרטני מכיוון שההיסטוריה של משפחתי מלאה בכאלה מה גם שאימי כרגע בלהט הענינים אחרי שכבר הסירה גידול וחזר לה אודה לך אם תענה לי במהרה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי?

הוספת תגובה

• מה הסיכוי? - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    21/12/2010

חייבים לבצע שוב ספירת דם ובדיקת מנגנון הקרישה - האם יש קשר למחזור?
    לגבי הירידה במשקל מומלץ לבדוק באופן יותר יסודי - בכמה מדובר ? בכמה זמן ?
    במידת הצורך יש לבצע בדיקות נוספות כמו הדמיה
    במידת הצורך ניתן להסדיר לך ביקור במועד מוקדם יותר 035028778

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תגובתך

לילך
    21/12/2010

ראשית אני מודה לך על התייחסותך ושנית ירידה של 13 קילו בכחודש וחצי כמעט חודשיים , הסימנים החלו להעלם האם כאשר אני אגיע לבדיקה לא יהיה קשה לאתר את העיה מבלי לראות ויזואחית את שטפי הדם? והאם ההפניה אשר ניתנה לי מרופא המשפחה יכולה לשמש אותי בכל מקום ? לא מצויין לי רופא ספציפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו