מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרשתיות דם וטיסות דחוף!גאיה28/12/2010
שלום רב,
בבירור שלפני ההריון נמצא שיש לי בעיה בקרשתיות דם
פקטור 5
ולופוס גבולי
בזמן ההריון ובמשכב לידה הזרקתי קלקסן 60 לפי היחס של 1=1 קג
כיום אני כ 10 חודשים לאחר הלידה ועומדת לפני טיסות ארוכות אחת לאירופה כ 6 שעות ויום למחרת למרכז אמריקה מאירופה טיסה של 11 שעות.
האם אני צריכה להזריק לפני כל טיסה קלקסן 60
או רק לפני הטיסה היותר ארוכה?
אם בכלל?
או שיהיה מספיק לקחת אספירין 75
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרשתיות דם וטיסות דחוף! - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ29/12/2010במידה ולא היה לך כל אירוע אלא רק בבדיקות הקרישה ניתן להסתפק באספרין 75 מ"ג- לפני ואחרי הטיסות ובזמן הטיסה הארוכה להתהלך לפחות פעמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועל מנת להבין במדויק
גאיה29/12/2010בשתי הטיסות לאירופה כ 6 שעות לקחת בסמוך להמראה אספירין ולאחר הנחיתה שוב
וכנל בטיסה הארוכה יותר של כ -11 שעות???
ובנוסף כמובן להתהלך במהלך הטיסה...
(אני קצת מודאגת כי פרופ לברן אמר לי שאני אזדקק להזריק קלקסן לפני טיסות רופאת המשפחה אמרה לי שהיא לא מבינה בזה כלל והפנתה אותי לרופא נשים בסיכון שהוא לא ידע גם לענות לי על זה כי זה לא מצב שקשור להריון.....)
בכל אופן אני יכולה לרכוש עצמאית אספרין 75 או שזה דורש מרשם רופא
תודה רבה ושנה אזרחית טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)